top of page
dinsdag 8 november, Zoerle - Parwijs
vrijdag 17 november, Sint-Jozef-Olen
woensdag 22 november, Spalbeek (Hasselt)
fermenterengroenten.jpg

Fermenteren met groenten

8 april - de levensboom hasselt (Volzet)
21 april - de levensboom hasselt

Fermenteren is een van de pijlers van een gebalanceerde voeding en een gezonde levensstijl. Het houdt je darmflora in topconditie, geeft je immuniteit een boost en is ook een ideale manier om restjes te verwerken. Het is een duurzame, creatieve en gezonde manier om om te gaan met de elementen die de natuur ons geeft.

 

In deze workshop leg ik je de basis van fermentatie uit. Op drie uur tijd neem ik je mee op een ontdekkingsreis door de wereld van fermenteren, een waar avontuur in smaken, geuren en kleuren. 

Deze workshop is voor jou als je...

  • een grote liefde voor groenten hebt

  • je gezondheid zelf in handen wil nemen

  • je darmflora weer op orde wil krijgen

  • nood hebt aan gezonder en lekker eten

  • je kennis over voeding wil verbreden

  • een grote moestuin hebt en je niet weet wat te doen met overschotten

  • zin hebt in een gezellige en interactieve avond

 

Er is geen voorkennis vereist!

De workshops zijn laagdrempelig, interactief, leerzaam, en vooral heel erg leuk. Het uitgangspunt is: leren door te doen. Ik gebruik uitsluitend biologische producten. Door het aantal deelnemers te beperken, is er ruimte voor een erg persoonlijke aanpak. Op het einde van de workshop neem je je allereerste fermentatie mee naar huis en beschik je over de kennis en vaardigheden om zelf te gaan fermenteren.

Inbegrepen in de prijs:

  • al het materiaal en benodigdheden

  • gezellige en boeiende avond

  • thee en proevertjes

  • massa's tips en tricks

Doe mee!

Neem je graag deel aan 1 van de workshops? Klik op de datum!

8 april (19u - 22u) (Volzet)

21 april (10u - 13u)

Plantaardig koken

Wil je nog meer kennis opdoen over de wondere wereld van groenten? Volg dan eens een workshop plantaardig koken!

Aanbod
bottom of page